Υπηρεσίες


Κεραμοσκεπές

Σήμερα, κατασκευάζονται διάφορα είδη κεραμιδιών στις σύγχρονες βιομηχανίες:βυζαντινά, ολλανδικά, ρωμαϊκά, επισμαλτωμένα καθώς και τεχνητής παλαίωσης.Υπάρχουν σε πλούσια γκάμα στην αγορά για να καλύψουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες.

Αναπαλαίωση Στέγης

Χάρη στην εμπειρία μας, σε όλα τα στάδια αναπαλαίωσης μιας κεραμοσκεπής, έχουμε ελαχιστοποιήσει το χρόνο παράδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για μια κατοικήσιμη στέγη. Έτσι κερδίζετε χρόνο και χρήματα και δεν ταλαιπωρήστε με χρονοβόρες εργασίες.

Θερμομονώση Στέγης

Για την αυξημένη ενεργειακή απόδοση και διάρκεια ολόκληρου του συστήματος της κατασκευής της στέγης, είναι σημαντικό να γεμίσει το κενό ανάμεσα στα δοκάρια με μονωτικό υλικό κατάλληλου πάχους σχετικά με την κλιματική ζώνη που ανήκει το κτίριο.

Σοφίτα

Κατά την μελέτη για την κατασκευή σοφίτας υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Πρώτον το ύψος της σοφίτας από το πάτωμα μέχρι την κορυφογραμμή να είναι τουλάχιστον 2,2 μέτρα και δεύτερον το ζήτημα της πρόσβασης πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά!

Χαγιάτι

 Το χαγιάτι είναι ένα κομμάτι του σιτιού στον εξωτερικό χώρο που συνήθως  γίνεται για να προστατέψει τα εκτεθειμένα σημεία του. Είναι ο σκεπαστός εξώστης στον όροφο του χώρου μας που αποτελεί προέκταση του εσωτερικού μας χώρου.

Πέργκολες

 Ξύλινες πέργκολες εξωτερικού χώρου. Η σωστή προετοιμασία του ξύλου για να αντέξει τις καιρικές συνθήκες είναι πολύ σημαντική, όπως η επιλογή του ξύλου σημαντικότερη.

Πατώματα LAMINATE

Ο χώρος που θα γίνει η τοποθέτηση πρέπει να έχει θερμοκρασία πάνω από 18 βαθμούς. Η σχετική υγρασία πρέπει να είναι 50-60%. Μην εξαερίζετε το χώρο κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Κάθε πακέτο αφού ανοιχθεί πρέπει αμέσως να τοποθετηθεί.

Ειδικές Ξυλοκατασκεύες

Σχεδιάζουμε παντός τύπου ειδικές κατασκευές στα μέτρα και το σχέδιο που ταιριάζει στο χώρο σας.

Εργασίες Στέγης

Βασικές αρχές ασφαλούς εργασίας :

Τα έργα μας!